HYla logo
HYLA-EST (1)

Η Ηyla αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως μία από τις μεγαλύτερες καινοτομίες που με τη λειτουργια της συμβάλλει καθημερινά στην υγεία σας και προάγει το “ευ ζην”.

 

Η νέα HYLA EST απολυμαίνει την ατμόσφαιρα του εσωτερικού χώρου εξουδετερώνοντας μικροσωματίδια σκόνης αλλεργιογόνων ουσιών και ακάρεων κατά τη διάρκεια λειτουργίας της.

 

Η σκόνη και η βρωμιά που απορροφάται δε συλλέγονται πλέον σε σακούλες, δοχεία, ή φίλτρα αλλά εγκλωβίζονται απευθείας στο νερό και αποβάλλονται μαζί με αυτό μετά τη χρήση.

 

Κατά τη διάρκεια λειτουργίας για τον καθαρισμό του αέρα, οι επιβλαβείς ουσίες που αιωρούνται, απορροφώνται και φιλτράρονται και ο αέρας βγαίνει καθαρός σε ποσοστό 99,9%

Η Ηyla Est έχοντας ως φίλτρο το νερό δεν εγκλωβίζει απλά και εξουδετερώνει τις άσχημες μυρωδιές αλλά ταυτόχρονα φρεσκάρει και αρωματίζει την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας.

 

Επειδή η Hyla Est δε διαθέτει κανένα στοιχείο φιλτραρίσματος που μπορεί να φράξει από τη σκόνη, διατηρεί πάντα μέγιστη απόδοση αναρρόφησης κατά τη λειτουργία της.

 

Με μεγάλη ευκολία στη χρήση και την κίνηση της στο χώρο, σας επιτρέπει να εξοικονομείτε χρόνο και εφόσον δε χρειάζεται αναλώσιμα (πολλαπλά φίλτρα σακούλες παστίλιες απόσμησης)εξοικονομείτε και χρήματα.

VIEW_-_AIR_CLEANING_MODE
Air-Cleaning-Mode

Η Hyla Est λειτουργεί καταναλώνοντας μόλις 730 W και επιτυγχάνει αναρρόφηση, που μπορούν να πετύχουν ηλεκτρικές σκούπες μόνο όταν οι σακούλες τους είναι άδειες από σκόνη-καινούργιες- και με ισχύ εξόδου 2000W.

 

H Hyla Est, όταν λειτουργεί για τον καθαρισμό του αέρα καταναλώνει μόνο 200 W.

 

Θα διαπιστώσετε διαφορά, μετά από μόλις μερικές εβδομάδες χρήσης με 80% λιγότερη οικιακή σκόνη, σημαντική εξοικονόμηση ρεύματος και αλλαγής στην ατμόσφαιρα και την ενέργεια του σπιτιού σας!

 

Ο νέος διαχωριστής αποτελεί μία κορυφαίας κατασκευής πατέντα και είναι μοναδικός.Καθαρίζεται μόνος του λειτουργώντας με τη μέθοδο του υδροστρόβιλισμου, μιμούμενος το φυσικό φαινόμενο του τυφώνα. Περιστρέφεται με δύναμη που ξεπερνά τα 280 χλμ. την ώρα και με αυτόν τον τρόπο οι λεπίδες του επιμερίζουν τις μεγαλύτερες σταγόνες νερού σε μικροσταγονίδια και τις διασκορπίζουν αποτρέποντας τις να εισέρχονται στον διαχωριστή που περιστρέφεται με υψηλή ταχύτητα. 

 Αυτές οι εξαιρετικά γρήγορες και εξαιρετικά μικρές σταγόνες νερού σχηματίζουν μια ασπίδα γύρω από τον διαχωριστή που σταματά τα περισσότερα σωματίδια σκόνης πριν προλάβουν να εισχωρήσουν. Έτσι, εξασφαλίζονται οι βέλτιστες συνθήκες φιλτραρίσματος του αέρα και της ατμόσφαιρας στον εσωτερικό χώρο

defender-new-separator

Στο σπίτι μας και το προσωπικό μας χώρο επιθυμούμε να νιώθουμε ασφάλεια και άνεση. 

Η Hyla Εξασφαλίζει αυτές ακριβώς τις συνθήκες στα πλαίσια της υγιεινής και καθαριότητας καλύπτοντας ολοκληρωτικά, κάθε ανάγκη του χώρου μας με την συνεχώς εξελισσόμενες και αποτελεσματικές λύσεις που προσφέρει.

 

Δοκιμασμένη από πολλούς χρήστες με βεβαιότητα αποτελεί μοναδικό εργαλείο στα χέρια σας. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι οι πιστοποίησεις που φέρει από ειδικούς και πιο συγκεκριμένα Αυτές που επιβεβαιώνουν στους πελάτες μας την ασφάλεια των προϊόντων σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Πιστοποίησεις που τη χαρακτηρίζουν προϊόν υγείας και καινοτόμο μηχάνημα στον χώρο της καθαριότητας και όχι μόνο.

 

Ταυτόχρονα με την προσθήκη των πιο εξελιγμένων εξαρτημάτων η Hyla Καθαρίζει όλες τις επιφάνειες όπως χάλια δάπεδά έπιπλα κουρτίνες και στρώματα και έτσι μπορεί να απορροφήσει τη σκόνη απ’ όπου και αν βρίσκεται.

Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε το σύστημα καθαρισμού της Hyla Est, που είναι έτοιμη να σας προσφέρει πραγματική ευεξία στη ζωή σας.

 

Ο νέος διαχωριστής αποτελεί μία κορυφαίας κατασκευής πατέντα και είναι μοναδικός.Καθαρίζεται μόνος του λειτουργώντας με τη μέθοδο του υδροστρόβιλισμου, μιμούμενος το φυσικό φαινόμενο του τυφώνα.

 

Περιστρέφεται με δύναμη που ξεπερνά τα 174 χλμ την ώρα και με αυτόν τον τρόπο οι λεπίδες του επιμερίζουν τις μεγαλύτερες σταγόνες νερού σε μικροσταγονίδια και τις διασκορπίζουν αποτρέποντας τις να εισέρχονται στον διαχωριστή που περιστρέφεται με υψηλή ταχύτητα. 

 

Αυτές οι εξαιρετικά γρήγορες και εξαιρετικά μικρές σταγόνες νερού σχηματίζουν μια ασπίδα γύρω από τον διαχωριστή που σταματά τα περισσότερα σωματίδια σκόνης πριν προλάβουν να εισχωρήσουν. Έτσι, εξασφαλίζονται οι βέλτιστες συνθήκες φιλτραρίσματος του αέρα και της ατμόσφαιρας στον εσωτερικό χώρο.